emmy

Yrar i nattmössan och Justin Bieber

Publicerad 2012-03-26 23:57:59 i Musik,Jag har superont i magen och kan inte somna. Ligger och lyssnar på Justin Beaver (!!) istället.
Qué?? Vasadu??? Men jag gillar hans nya låt. Konstigt nog. Förlåt mig gud för att jag har syndat, osv.

Nu är det jag och alla 11-åriga tjejer mot världen.

 "I could be your Buzz Lightyear fly across the globe, yeaaaah..."

Jag älskar zombies! (när de inte bits)

Publicerad 2012-03-15 19:10:31 i Allmänt,

Såg nyss senaste avsnittet av The Walking Dead, en av de bästa serierna nånsin! Så jäkla spännande. Första säsongen drömde jag mardrömmar varje natt för att jag var så lättskrämd.

Och det här avsnittet var så sjukligt jäkla spännande så jag vet inte vad jag ska ta mig till? Mina två favoriter dog, och sen ba kom han tillbaka. Och så såg man hundratals zombies på väg mot en ovetandes liten skitunge och hans pappa. Alltså guu-u-u-d vad spännande! Ge mig nästa avsnitt nu va!

Är lite hyper. Tror att jag har fått en sockerchock. Ska ut och springa om en stund.
Förhoppningsvis blir jag inte uppäten av zombies.

(blir jag det så är det rätt coolt ändå)

Rekryteringsmässan i Västerås

Publicerad 2012-03-07 19:14:21 i Allmänt,

Jag och Anniela for till Västerås för att kika på rekryteringsmässan. Det blev många svordomar på vägen (för hennes del) och jag satt mest nedsjunken i sätet och förberedde mig för att min sista stund var kommen.
Nej, hon kör faktiskt bra.
Men det känns lite konstigt att min barndomsvän som jag tittat på high school musical tillsammans med, och som jag tagit sällskap med hem från skolan och vi stannade och lekte med våra leksakshundar i diket, fått körkort. För mig kommer hon alltid vara en liten palt!

Rekryteringsmässan gick fort (när vi väl hittade dit, åkte vilse och kom dit en halvtimme senare än tänkt) och efteråt blev det hamburgare, lite shopping och en massa godis.

Peace och kör försiktigt/E.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela