emmy

2 år

Publicerad 2012-06-13 23:52:14 i Allmänt,

Jag har stått ut med detta odjur i två år nu! Även fast hon är den drygaste jag vet så älskar jag den lilla pälsbollen mest i hela världen. Att man kan ha sån kärlek till ett djur. Helt ofattbart.

Sommaren 2010 kom Doris hem (då hette hon Izadora, hur fint? Andra namnförslag: Rosetta, Dora, Mimmi. Men hon fick sitt namn efter en ko thanks to mama) och det är ett av mina finaste minnen. När hon sov på mitt nattduksbord och hon var lika liten som ett mjölkpaket. Långhårig och mjuk i pälsen. Öronen rätt upp med hjälp av tejpen som man använder till kinesiska nakenhundar.
Nu är hon kortklippt och väger ungefär som tio mjölkpaket... och några tegelstenar. Öronen hänger som om hon stått ute i spöregn. Doris blir så bortskämd hos mormor med matrester och här hemma har jag kommit på mammut med att blanda ner leverpastej i hennes mat. Fet hund! Men hon är älskad av alla. Trots att familjen helst låter bli att erkänna det så har den här lilla besten knyckt deras hjärtan sedan dag ett. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nike Free Run

Publicerad 2012-06-08 11:42:14 i Nytt!,

Mina nya älsklingar! De är skrikrosa och helt underbara. Har ju börjat springa lite smått igen och nu kommer det bli ännu roligare med nya skor.

Köpte dem på Sportamore.se och de kom hit väldigt fort, mindre än 2 dagar tog det.
Jag vill bo i Thailand

Publicerad 2012-06-08 09:56:29 i Thailand 2011,1. Stranden vid Mae Phim 2. Lillkusin i poolen 3. Såg alltid såna här byggnader när vi åkte förbi med bilen, men klev aldrig ur för att se vad det var för något tyvärr 4. Jag och lillkusin i de stora vågorna 5. Min fina bränna dag två. Bilder från dec11-jan12.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela